OPEN DEUREN met de Meiden van Breuren

KOOP HIER DE TICKETS

 

Loop je mee in een niet alledaagse culturele, wijnspijs rondreis door woerden in 5 gangen?

Laat je verrassen door De Meiden van Breuren en Woerden met theater, kunst, muziek, wijn en lekker eten! We beginnen met een drankje en wat lekkers, muziek en theater, daarna ga je naar een volgende locatie waar we je ook weer zullen verrassen met kunst, cultuur, lekker eten en een glaasje wijn. De totale tour bevat 5 gangen. We blijven in het centrum van Woerden, maar op plaatsen waar nog niet iedereen is geweest!

Voor €65,-* loop je mee en krijg je een geheel verzorgde niet alledaagse beleving!
*2 tickets voor €60,- pp

Door deel te nemen aan dit evenement steunt u Stichting De Mantelmeeuw.

De Mantelmeeuw biedt ondersteuning THUIS of in het HOSPICE tijdens de laatste fase van het leven. Deze hulp wordt geboden door deskundige vrijwilligers.

Stichting De Mantelmeeuw – hospice en vrijwillige terminale thuiszorg in Woerden
Veel gebeurtenissen in het leven zijn goed voor te bereiden, maar het is soms niet makkelijk om een beeld te krijgen van de laatste fase van een mensenleven. Zo’n periode kan veel emoties met zich mee brengen en ook veel vragen en wensen oproepen. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning THUIS of in het HOSPICE tijdens de laatste fase van het leven. Onze hulp wordt geboden door deskundige vrijwilligers. We weten dat niet alleen degene die ziek is zorg en aandacht nodig heeft. Ook de naasten hebben te maken met het afscheidsproces en kunnen behoefte hebben aan extra ondersteuning. Met onze aandacht en NAZORG willen we er ook zijn voor de naasten.De Mantelmeeuw biedt haar diensten aan zonder daarvoor kosten te rekenen. We doen dit vanuit de overtuiging dat onze zorg en aandacht beschikbaar moet zijn voor iedereen, zonder drempel of belemmering. Zorgen voor elkaar – dat is wat we willen!

 

Deelnemende partijen: