Magische Kidsdag werd Magisch Weekend

Na een jaar van bedenken, geld inzamelen en organiseren was het 16 april dan eindelijk zover. De Magische Kidsdag.

De kids vertrokken zaterdagmorgen in een prachtige versierde oude Amerikaanse Schoolbus naar het houten zeilschip van kapitein Silverstone. Met gehesen zeilen voerden zij daarna naar het ford Pampus om daar te zoeken naar de Magische Steen. En die werd gevonden. Op Muiderslot werden de kinderen warm ontvangen door de Ridder en zijn vrouw. De kids weten nu hoe het is om te leven in een heus slot. En dat beviel ze wel. De avond en nacht werden doorgebracht op het avontuurlijke landgoed Kameryck. Van slapen in de knusse pipowagens kwam het nauwelijks. Er was zoveel te beleven.

En toen was daar de zondagochtend, terug naar de ouders die hun Kids zo verschrikkelijk hadden gemist. In een open koets en 2 prachtige paarden ervoor kwamen de kinderen weer terug op het Kerkplein in Woerden. Het resultaat 21 Stralende kindergezichten die maar niet uitgepraat raakten over wat ze beleefd hadden, ontroerde ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s die het deze kinderen zo verschrikkelijk gunnen!

We zijn trots op deze kids en hun families daarnaast onnoemelijk dankbaar voor de support, gestes, bijdragen en donaties van alle leveranciers en ondernemend Woerden! Mede hierdoor gaat de Magische Kidsdag van De Meiden van Breuren de boeken in als onvergetelijk!