Magische Kidsdag 16 april

Geïnspireerd door de Kidsclub van het inloophuis “leven met kanker”en na een intensieve voorbereiding organiseren De Meiden van Breuren op 16 april as. De Magische Kidsdag. De Magische Kidsdag wordt een sprookjesachtige dag (en nacht) voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die dagelijks geconfronteerd worden met een ernstig zieke ouder, broer of zus en woonachtig in de Gemeente Woerden. Deze kinderen hebben elke dag opnieuw te maken met angst en onzekerheid. De Meiden van Breuren vinden dat elk kind het verdient om onbezorgd te zijn, al is het maar heel even!

Om dit onvergetelijke uitje te realiseren hebben wij vorig jaar een aantal charity events georganiseerd. Events die volledig door een aantal Woerdense ondernemers binnen en buiten het centrum zijn gesponsord. De opbrengsten konden op deze manier volledig voor deze Magische Kidsdag worden ingezet. Zo was er het Sprookjesgala bij Breuren, de facebook loterij en het Rad van Fortuin. De opbrengst was € 30.000. Hiervan is € 5.000 aan de kidsclub Inloophuis ‘Leven met kanker’ geschonken.

Wat gaat er gebeuren?
Op 16 april nemen de Meiden van Breuren de kids mee op een magische reis. Deze voert ons met een sprookjesachtig zeiljacht naar een eeuw oud fort, waar wij aan wal zullen gaan. Hier gaat ons avontuur van start.

Vervolgens gaat onze reis naar een heus slot, wanen we ons in de wereld van ridders en jonkvrouwen… Een waar sprookje dat wordt afgesloten met een sprookjesdiner, kaarslicht, haardvuur en een droomverhaal voor het slapen gaan. In de ochtend van 17 april slaan we ons kampement weer op en rijden we huiswaarts!

Aanmelden kan tot 11 februari a.s.!
Bij Breuren liggen aanmeldformulieren om mee te nemen en op te sturen maar aanmelden via de onderstaande button is nog veel makkelijker.

Elk kind dat is aangemeld, wordt samen met zijn of haar ouder/verzorger 13 februari a.s. van 10-12 uur uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst in de Pretfabriek te Woerden.

 

Welk kind verdient volgens jou deze Magische dag?

[spotlight_button context=”Meld nu een kind aan voor de Magische Kidsdag” modalname=”Aanmelden Magische Kidsdag”]