Facebook veiling 1 minuut gratis winkelen bij Stef Bijlsma

Jumbo Stef Bijlsma steunt ons goede doel en biedt 1 MINUUT GRATIS WINKELEN aan! Je kunt nu OP FACEBOOK bieden op deze prachtige prijs. De veiling loopt af op maandag 15 juni 22.00 uur. De hoogste bieder mag een minuut uit z’n dak gaan. Alle opbrengst gaat uiteraard naar het goede doel.

Ik doe mee omdat ik graag iets mag doen voor een ander en kinderen in het bijzonder. Fantastisch om te zien wat het met kinderen doet als je ze even de zorgen om zich  kunt laten vergeten. Even weer echt kind zijn en een mooie herinnering rijker.  Dit project vind ik erg leuk omdat het eens iets anders is, erg origineel en daarom stel ik 1 minuut gratis winkelen beschikbaar voor de veiling!

Stef Bijlsma

 

Voorwaarden minuut gratis winkelen, Jumbo Tournoysveld

  1. Alleen de winnaar mag producten in het wagentje doen, en alleen de producten in het winkelwagentje tellen mee.
  1. Er mogen maximaal 2 artikelen van een bepaalde productcategorie worden gepakt. Dus bijvoorbeeld maximaal 2 kratten bier, niet een identiek artikel.
  1. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten dan wel andere diensten/producten
  1. De artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
  1. De deelnemer geeft Jumbo Tournoysveld hierbij toestemming om zijn naam, alsmede mogelijk foto’s en/of beeldmateriaal waarop hij is afgebeeld (van bijvoorbeeld de prijsuitreiking) te gebruiken voor welke uitingen dan ook die verband houden met de actie.
  1. Alle artikelen uit het aanwezige basisassortiment kunnen gekozen worden, met uitzondering van: cadeaukaarten, waardebonnen en tegoedbonnen, rook en tabakswaren, zuigelingenvoeding.
  1. De minuut gratis winkelen start bij de ingang van de winkel.
  1. De deelnemer zal Jumbo Tournoysveld vrijwaren voor eventuele schade toegebracht door de deelnemer tijdens de minuut gratis winkel in of aan de winkel dan wel overige eigendommen van Jumbo Tournoysveld ten gevolge van het niet opvolgen van dergelijke aanwijzingen en/of instructies dan wel indien er sprake is van opzettelijk roekeloos gedrag