Benefiet Gala Prachtige opbrengst!

Met een warm gevoel kijken we terug op een bijzondere, gezellige en ontspannen avond.

Woerden nog een beetje mooier maken! Dat kan alleen door de krachten te bundelen. Dat bleek ook deze avond weer. Wat een fabelachtig resultaat, € 29.000. Alle gasten en sponsoren, ontzettend bedankt daarvoor!

Foto’s
Van de meesten van onze gasten is bij binnenkomst een prachtige foto gemaakt door Carla Vermeend. Heb je de foto’s nog niet gezien, kijk dan op onze Facebook pagina.
De foto’s zijn echt de moeite waard! Kijken dus!

Waar staan we
Inmiddels is de cheque aan het inloophuis verzilverd. Daarnaast heeft het bestuur in overleg met de Kidsclub van het Inloophuis Leven met Kanker het hoofdprogramma voor de magische onbezorgde dag vastgesteld. Een volledig verzorgde dag en nacht ergens in Nederland. Wat het programma inhoudt houden we nog even magisch!

De kids
De komende tijd zullen we ons richten op het oproepen en selecteren van de kinderen die te maken hebben met een zieke ouder, broertje of zusje. Hiervoor nemen we graag de tijd en doen we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Verschillende Woerdense instanties die direct betrokken zijn bij gezinnen in deze situatie, zoals bv Welzijn Woerden en Handje helpen, zijn benaderd met het verzoek ons hierbij te helpen. Wij laten ons hierbij begeleiden door Marjan Duurkoop, coördinator van het Inloophuis Leven met Kanker.

We houden jullie op de hoogte!